FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Toni+Vallcaneras%2C+Cristina+Prats+i+Joshua+David+Brown

Dilluns a les 21h

FEIM KILÒMETRES: Toni Vallcaneras, Cristina Prats i Joshua David Brown

Toni Vallcaneras, Cristina Prats i Joshua David Brown, protagonistes avui a FEIM KILÒMETRES

La corredora d’ultradistància Cristina Prats i el nedador Joshua David Brown, són els guanyadors del Premi Feim Kilòmetres. Parlarem amb ells.

Entrevistarem també Toni Vallcaneras. Creador i fundador de l’Arabay Team. Nou projecte ciclista a les illes que neix amb l’objectiu a llarg termini de fer-se un lloc en el pilot nacional i internacional.

Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional, juntament amb Pau Sintes, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i readaptador esportiu ens indicaran quin és el millor camí i quins són els exercicis més adequats per adquirir un bon estat de forma de manera correcta i progressiva.

Anirem de ruta de cala Mesquida a cala Mitjana. Ruta plàcida pel nord-est de Mallorca…  Anirem ben segurs amb Lluís Vallcaneras. Coneixedor del medi i autor de la sèrie 20 itineraris alternatius per la Serra de Tramuntana i autor també de la sèrie 20 excursions curtes per Mallorca, entre altres publicacions…

Avui vespre. Segona entrega dels Capítols Olímpics. Avui una història  apassionant. Nadia Comaneci: la gimnasta i el dictador. Serà de la mà de Carlos Suñer.

És dilluns i com cada dilluns Feim Kilòmetres a Ib3 ràdio.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altres continguts del programa els trobareu també a www.feimkilometres.com