FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Xisca+Tous+i+Alejandro+Forcades

Dilluns a les 18h

FEIM KILÒMETRES: Xisca Tous i Alejandro Forcades

Un dilluns més podeu escoltar el programa Feim Kilòmetres a partir de les 18.00 h de la tarda a IB3 Ràdio. Un programa presentat per Joan Martí i Mercè Valero. Els dos protagonistes d’aquesta setmana són Xisca Tous i Alejandro Forcades.

Joan Martí entrevista avui Xisca Tous. Medalla de plata a la Copa d’Europa de Triatló, campiona del món a Doha en modalitat aquatló, en individual i en relleus mixtos, subcampiona d’Espanya de Triatló. La triatleta d’Artà camina amb pas ferm cap a Tòquio. Però no té patrocinador. Ha creat una campanya de micromecenatge per poder arribar als Jocs Olímpics en bones condicions.

També faran una entrevista a Alejandro Forcades. Campió d’Europa per seleccions, cinquè d’Europa en categoria individual, Top 5 a Zegama, novè a Comapedrosa, sisè a Sky Pirineu… i que acaba d’aterrar de la gran final de la Copa del món de disputada a Limone, Itàlia.

A més podreu escoltar les dues seccions habituals del programa.

Lucia Barca fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional, ens explicarà: Com s’evita, com es produeix i com es cura una hèrnia abdominal?

I la sala de lectura: “1984” de George Orwell. El retrat d’una societat vigilada, controlada, per la policia del pensament i on estar en forma és una obligació. Serà la proposta de Carlos Suñer.

Podeu escoltar el programa a les sintonies d’IB3 Ràdio:
Mallorca 106.8 FM
Menorca 88.6 FM
Eivissa i Formentera 3.7 FM

També podeu seguir el programa en directe a https://ib3.org/directe?c=radio