FILA+IB3%3A+Noctem

Divendres a les 23.35

FILA IB3: Noctem

IB3 Televisió estrena divendres a les 23.35 h, després de ‘Cinema sense interrupcions’, un nou contenidor de cinema amb pel·lícules produïdes a les Illes Balears i per cineastes illencs.

Aquest dilluns 29 d’octubre s’ha presentat Fila IB3 a l’Evolution Mallorca International Film Festival. Hi han participat Sandra Seeling, directora del festival; Nadia Halwani, productora del programa; Luis Ortas, president de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears, així com Alberto Arroyo i Carles Jofre, creadors de Fila IB3.

La primera pel·lícula que podrem veure dissabte és ‘Noctem’, dirigida per Marcos Cabotá i interpretada per Adrián Lastra, Álex González, Esteban Piñero i Ernesto Alarcón, entre d’altres.

Sinopsi

Adrián i Esteban duen un any desapareguts. La policia es troba en un punt mort malgrat haver trobat les seves pertinences a Cozumel, una illa a vint quilòmetres de la Riviera Maya. Álex, un amic en comú de tots dos, aconsegueix fer-se amb els seus telèfons mòbils, i els utilitza per iniciar una recerca paral·lela. Tot i que els seus amics segueixen en parador desconegut, Álex té altres inquietuds.

 

Algunes de les altres pel·lícules que s’emetran dins d’aquest contenidor són: ‘Bert’, ‘Verano rojo’, ‘La isla bonita’, ‘El perfecto desconocido’, ‘Pa negre’, ‘Yo’, ‘Bittersweet days’, ‘El hijo bastardo de Dios’, i a la nit de curtmetratges estrenarem el multipremiat ‘Woody & Woody’.