IB3+A+LA+FIRA+DEL+LLIBRE+DE+PALMA

IB3 A LA FIRA DEL LLIBRE DE PALMA

EPRTVIB informa

IB3, al costat de la cultura, al costat de la Fira del Llibre de Palma

Divendres, IB3 farà la cobertura d’aquest esdeveniment i la ràdio pública balear emetrà part de la seva programació des del pati de la Misericòrdia.

Amb motiu de la 38a edició de la Fira del Llibre de Palma, des d’IB3 s’oferirà una àmplia cobertura d’aquest esdeveniment que se celebrarà de divendres 9 a dilluns 12 d’octubre, a un nou espai que permetrà adaptar el format a totes les mesures d’higiene i de seguretat.

IB3 traslladarà a l’exterior dos dels seus programes d’aquest divendres:  Al Dia Mallorca (de 12 h a 13 h, just després de la inauguració) i Els Entusiastes (de 17 h a 18 h) des del pati de la Misericòrdia. A més, coincidint amb aquesta transmissió, IB3 Ràdio estrenarà una unitat mòbil.

Per la seva banda, el programa d’IB3 Televisió, Els dematins, presentat per Neus Albis, també farà el seguiment informatiu de la jornada dins el seu horari d’11 h a 13 h.

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears vol ser-hi i fer d’altaveu, ara més que mai, al món de la cultura per tal de traslladar als ciutadans totes aquelles activitats que han vist reduïdes la cabuda permesa per motiu de la covid-19.

A la 38a edició de la Fira del Llibre de Palma, amb una capacitat màxima per a 50 persones, es duran a terme activitats com: contacontes, converses literàries, presentacions de llibres i concerts. Unes activitats que es poden consultar a les xarxes socials del Gremi de Llibreters de Mallorca.

Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta oficial de l’esdeveniment #LaCulturaÉsSegura.

Al web ib3.org, es pot veure i sentir la programació en viu a “En directe”. També la podeu tornar a veure i sentir al servei “A la carta”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).