FIR%C3%93+DE+S%C3%93LLER+2017%3A+Els+bandolers%2C+els+pagesos%2C+les+Valentes+Dones+i+el+els+sarra%C3%AFns%2C+un+any+m%C3%A9s%2C+a+IB3+Televisi%C3%B3

Dilluns a les 15.20

FIRÓ DE SÓLLER 2017: Els bandolers, els pagesos, les Valentes Dones i el els sarraïns, un any més, a IB3 Televisió

Aquest dilluns programació especial amb motiu del “Firó de Sóller”

Sóller es prepara per viure dilluns un apassionant Firó, en el marc de les Fires i Festes que se celebren a la Vall. IB3 no se’n perdrà cap detall i retransmetrà per IB3 Televisió la lluita entre els Moros i Cristians, a les 21.30h.

El desembarcament de les tropes sarraïnes al port de Sóller i les lluites a diversos indrets de la ciutat seran els actors de la programació especial, que podreu seguir al llarg del dia a IB3.

També connectarem en directe a les 15.20 hores per emetre l’arenga. Aquest moment de les festes es produeix quan el capità Angelats fa una al·locució a la plaça per envalentir els sollerics per anar a lluitar contra els pirates.

L’espai Connexió directe oferirà connexions en directe a partir de les 18.50 hores per viure l’ambient a les diferents batalles.

En acabar l’espai informatiu IB3 Notícies Vespre, podreu seguir tota la retransmissió.

El programa especial disposarà d’un operatiu tècnic audiovisual preparat en els llocs més estratègics de la recreació històrica de la resistència dels sollerics de l’11 de maig del 1561. Les càmeres recolliran els moments més importants del Firó des del principi, quan les tropes sarraïnes desembarquen al port i entren a la Vila pel Camp de s’Oca, saquegen les cases i l’església. I acabarà, com sempre, amb la gran batalla final que té lloc a la plaça de la Constitució.