FONS D’ARMARI

Dijous a les 21.00h

Aquesta setmana a Fons d’Armari entrevistam Jorge Javier Vázquez. El periodista, i ara actor català, aterrarà a Palma per presentar «Grandes Éxitos», el nou espectacle musical que ell mateix produeix i interpreta.
Avui també parlarem de cinema amb Ricardo González, director de «Maricones, el cine de els 5 QKS», pel·lícula que retrata la vida i obra d’»Els 5 QKS», pioners del cinema LGTB+ a l’Espanya dels anys 70. També podrem conversar amb Lluís Escribano, un dels integrants d’aquest col·lectiu artístic.
I per tancar programa hem convocat el #ConsellDeSavis «heterofriendly» de la temporada. Avui vespre, passaran per l’estudi 1 d’IB3 Ràdio a fer tertúlia els periodistes Pere Sánchez, Joana Maroto i Marina Simó, amb qui repassarem l’actualitat de la setmana.
Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Radio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21 h a 22 h amb Xisco Nadal.