FONS D’ARMARI
Agoney, Jen Herranz, Bárbara Guirao i Inma Miralles

Dijous 06 a les 21.00h

Aquesta setmana a Fons d’Armari entrevistarem el cantant Agoney. L’artista ja fa un any que va abandonar l’acadèmia d’Operación Triunfo i s’atracarà fins als micròfons d’IB3 Ràdio per presentar-nos el seu primer single «Quizás».
També passarà per la peixera d’IB3 Ràdio la «gamer» i youtuber madrilenya Jen Herranz, amb qui parlarem de personatges LGTB+ al món dels videojocs.
I tancarem el programa connectant amb Múrcia per xerrar amb Bárbara Guirao de Les Editorial, la primera editorial de l’Estat espanyol dedicada a les dones LGTB+. Guirao edita aquest més «Una de esas chicas» d’Inma Miralles, una road novel juvenil de què també parlarem amb l’autora.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Radio Associació de Catalunya d’enguany.
Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21 h a 22 h amb Xisco Nadal.