FONS+D%26apos%3BARMARI%3A+Alba+Palacios+i+Marc+Fortuny

Dijous a les 21.00

FONS D’ARMARI: Alba Palacios i Marc Fortuny

Aquesta setmana Fons d’Armari no fa pont i té un menú ben variat.

De primer plat, entrevistarem l’actor Josep Orfila, en Lluís de ‘Mai neva a Ciutat’ perquè ens expliqui com ha anat la segona temporada de la sèrie.

També hem convocat el manescal Tomàs Camps perquè ens conti la història dels dos pingüins gais del zoo marí de Sidney que acaben de tenir un fill.

Un altre plat de cullera serà l’escriptor Julián Martínez. L’autor cubà presenta el primer de novembre a Sa Cultural d’Eivissa ‘El amante alemán”, la seva opera prima i en parlarem una estona.

I de postre servirem ‘esports i visibilitat’ amb l’ajut d’Alba Palacios, la primera futbolista transsexual federada de l’Estat espanyol, i Marc Fortuny, el primer judoka de parla catalana obertament gai.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva lgtbi. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Radio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h amb Xisco Nadal.