FONS D’ARMARI
‘Aules sense armaris, cinema LGTB+ a la UIB’

Dijous 20 a les 21.00

Aquesta setmana encetarem el programa parlant de cinema. El professor Juanjo Bermúdez de Castro ha organitzat el cicle “Aules sense armaris: cinema LGTB+ a la UIB” i serà amb nosaltres per explicar-nos què hi podrem veure.

També parlarem de bona música i passions amb Maria Morea. Aquesta il·lustradora madrilenya acaba de publicar I will always love you. Amores, rupturas y canciones que han hecho historia, un llibre en què repassa les millors històries d’amor (i de desamor) de la història de la música.

Connectarem amb Madrid per conversar amb Federico Armenteros, el director de la primera residència per a gent gran LGTB+ de l’Estat espanyol, que va obrir les portes fa un parell de mesos.

I per tancar capítol, hem convidat els amics de A quién le importa, el programa LGTB+ que cada setmana presenten Marta Sampas i Valeriano Rodríguez a Ràdio Calvià.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Radio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21 a 22 hores amb Xisco Nadal.