Fons d’Armari, el nou magazín amb perspectiva lgtbi

Dijous a les 21.00

Aquesta setmana visitarà Fons d’Armari Manuel ‘el Charito’, el primer ‘rumbero’ gai de l’estat espanyol. En connexió directe des de Sevilla, repassarem la trajectòria d’aquest cantant cordovès que ha revolucionat les xarxes amb el seu hit ‘No me hagas reír’.

Després, el programa viatjarà fins a Madrid per parlar amb Roberta Marrero -exponent del simbolisme pop, il·lustradora, actriu i cantant- amb qui parlarem de la seva biografia ‘El bebé verde. Infancia, transexualidad y héroes del pop’.

El capítol d’avui el clourà una tertúlia al voltant de la visibilitat lèsbica. Testimonis, música i la sexòloga Teresa Ramos seran els ingredients d’aquesta part final del programa.

Presentat per Xisco Nadal amb l’ajuda de Maria Salas, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva lgtbi. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h, amb Xisco Nadal.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el poden tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.