FONS D’ARMARI
El tercer aniversari en antena

Dijous a les 21h

Aquesta setmana, Fons d’Armari torna a la graella d’IB3 Ràdio després del parèntesi per la crisi de la Covid-19, i ho fa amb un especial Sant Jordi 2020 amb què celebrarà la festa del llibre i la rosa, i també el seu tercer aniversari en antena.

Els primers convidats seran Gemma Nierga i Jaume Figueras. La periodista i el crític de cinema presentaran El cine que ens va obrir els ulls, un diàleg a quatre mans sobre la màgia del setè art.

Tancarem programa conversant, amb alguns dels autors d’A salto a Oz, l’antologia de la nova literatura queer, amb qui descobrirem el futur de les lletres en clau LGTB.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTB. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Ràdio Associació de Catalunya 2018.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h amb Xisco Nadal.