FONS+D%26apos%3BARMARI%3A+Entrevistam+el+periodista+i+escriptor+M%C3%A0xim+Huerta

Dijous a les 21.00

FONS D’ARMARI: Entrevistam el periodista i escriptor Màxim Huerta

Aquesta setmana, a Fons d’Armari, entrevistarem el periodista i escriptor Màxim Huerta. El valencià ha presentat a les Illes “Firmamento”, el seu darrer llibre, inspirat en Formentor.

També celebrarem els 500 números de la revista Shangay, la publicació LGTB degana, que enguany compleix 25 anys al mercat.

I com que aquesta setmana s’ha presentat el segon informe anual que publica l’Observatori Madrileny contra l’LGTBfòbia, entrevistarem Rubén López, el director d’aquesta entitat, per comentar-ne les dades i tots els detalls.

A la part final del programa convocarem el nostre “consell de savis”. En l’edició d’avui, arran de l’incident entre la cantant Laura Pausini i la presentadora Toñi Moreno, debatrem sobre els límits de l’outing (sortida forçada de l’armari) amb l’expert en xarxes socials Josep Salmeron i el periodista Bernat Ramis.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre, l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI; és a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Ràdio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous, de 21 a 22 hores, amb Xisco Nadal.