FONS+D%26apos%3BARMARI%3A+Entrevistam+l%26apos%3Bescriptor+Lu%C3%ADs+Alegre+amb+qui+parlarem+del+seu+darrer+llibre+%26apos%3BElogio+de+la+homosexualidad%26apos%3B

Dijous a les 21.00

FONS D’ARMARI: Entrevistam l’escriptor Luís Alegre amb qui parlarem del seu darrer llibre ‘Elogio de la homosexualidad’

Aquesta setmana a Fons d’Armari entrevistarem el filòsof i escriptor Luís Alegre amb qui parlarem del seu darrer llibre ‘Elogio de la homosexualidad’, una mirada divertida i ben documentada a la realitat LGTBI.

També recordarem Javier Bordona, membre del MGMC –Mallorca Gay Men Chorus-, en la setmana de la seva desaparició. Joan Laínez, amic i director del cor farà un retrat d’un dels membres més estimats de la formació que aquest cap de setmana és de gira per Barcelona.

Al tram final del programa parlarem de bisexualitat. Ho tenen fàcil els bisexuals a l’hora de relacionar-se? Pateixen una doble discriminació? Per esbrinar-ho, un bon grapat de testimonis parlaran en primera persona de la seva experiència.

Col·lateralment també parlarem dels límits de la bisexualitat amb l’actor porno Antonio Aguilera. Què és un ‘gay-for-pay’? Què entenem per ‘heterocuriositat’? Tot això i molt més en 60 minuts de ràdio en directe.

Presentat per Xisco Nadal amb l’ajuda de Maria Salas, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21.00 a 22.00h amb Xisco Nadal.