FONS D’ARMARI
Entrevistarem Mario Vaquerizo i celebrarem l’Orgullosament Inca

Dijous a les 21.00

19/07/2018 21.00

Aquesta setmana, a Fons d’Armari, celebrarem l’Orgullosament Inca amb els protagonistes més destacats. Per anar obrint boca, entrevistarem Mario Vaquerizo, el vocalista de Nancys Rubias. El grup serà el plat fort de la celebració d’enguany i no hem volgut perdre l’oportunitat de parlar amb ell. Per arrodonir aquesta conversa, comptarem amb la presència de la galerista Topacio Fresh i de dos membres destacats de l’star system balear: l’actor Pep Noguera i la vedet Vivian Caoba.

També parlarem de poesia “marica” amb el llibreter Lluís Jaume i dos poetes que ens presentaran les seves darreres obres: Óscar Espirita, que ens parlarà d’Animalitos, i Lluís Mosquera, amb qui comentarem “Mi poemario debería estar en todas las casas”.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre, l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva LGTBI. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Ràdio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous, de 21 a 22 h, amb Xisco Nadal.