Fons d’Armari, estrena aquest dijous a IB3 Ràdio

Dijous a les 21.00

Aquest dijous 20 d’abril arriba a la graella Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio, un magazín com qualsevol altre, l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva lgtbi. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes.

El primer convidat serà Baltasar Picornell, president del Parlament de les Illes Balears, amb qui xerrarem sobre què pot fer-se des de les institucions per lluitar pels drets lgtbi.

Aprofitant l’estrena i el nom del programa, el primer debat de la temporada versarà sobre la sortida de l’armari. Aquest debat comptarà amb el testimoni de Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, i amb altres testimonis que explicaran com varen viure un dels moments cabdals en la vida de tot lgtbi.

Presentat per Xisco Nadal, amb l’ajuda de Maria Salas, el programa també comptarà amb la participació d’associacions i experts en diverses matèries, amb els quals podrem aprofundir en els temes de debat i els diferents apartats del programa.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h, amb Xisco Nadal.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el poden tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.