FONT+DE+MISTERIS%3A+Salvador+Freixedo%2C+pioner+del+misteri

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Salvador Freixedo, pioner del misteri

Aquest dissabte 2 de novembre, Chema Font i el seu equip, tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb un programa amb diferents protagonistes. Els continguts i protagonistes que hi haurà, seran:

Per què no coneixem a dones compositores?

Un dels temes principals del programa serà aquest al voltant de dones compositores desconegudes. Per això es parlarà amb Maria Antònia Pons-Estel, professora titular de Violí al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Ella també és recitadora, i membre integrant de l'”Orquesta de cámara Acadèmia 1830″.

Un altre dels protagonistes de l’edició del programa serà Salvador Freixedo, un dels pioners del misteri al nostre país que ens va deixar fa uns dies. Quina ha estat la seva importància dins el ‘mon del misteri’?

També hi haurà temps per parlar de les teories que han recollit darrerament alguns mitjans de comunicació sobre el descobriment d’Amèrica abans de la data oficial. Es va arribar abans de 1492? És possible? I sense sortir de la història més amagada: podria ser que Espanya hagués estat al punt de mira dels aliats per envair-la durant la II Guerra Mundial? Per què?

A la darrera part del programa, es repassaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Font de Misteris es pot escoltar sintonitzant els dials:

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

A la pàgina web d’ib3.org també es pot sentir el programa En Directe .

I, A La Carta a Font de Misteris