FONT+DE+MISTERIS%3A+Benvinguts+al+Futur+%28Continuaci%C3%B3%29

FONT DE MISTERIS
Benvinguts al Futur (Continuació)

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 324

Dissabte 16 d’octubre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio en una nova edició del programa amb diferents protagonistes:

Una setmana més es seguirà parlant del futur, però dels futur que havia de ser ara mateix, a l’any 2020. L’any 1996 una revista periòdica va treure un reportatge a on després d’un congrés al Japó es va concloure com seria el 2020. Es seguirà analitzant aquesta publicació amb Juan Manuel Servera, el tecnòleg de capçalera del programa. Es va encertar? què està per arribar?

A continuació, es parlarà de la primera música de la història feta per ordinador i una manera molt curiosa de aconseguir melodies a través d’una fotografia.

Finalment, s’escoltaran les seccions “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.