FONT+DE+MISTERIS%3A+2020-+Fantasmes+i+aparicions+a+la+Hist%C3%B2ria%2C+per%C3%B2+tamb%C3%A9+al+nostre+present

FONT DE MISTERIS
2020- Fantasmes i aparicions a la Història, però també al nostre present

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 325

Dissabte 31 d’octubre, Nit de Tots Sants, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio en una nova edició del programa amb diferents protagonistes:

Es començarà parlant de testimonis de fantasmes i aparicions al llarg de la Història amb la Doctora en Història Antiga de la UNED, Ana Maria Vázquez Hoys.

També es parlarà del present, i del fenomen anomenat “psicofonies”. Que són? Com fer-les?

A continuació es coneixerà una manera molt curiosa de aconseguir melodies a través d’una fotografia.

Per acavar, s’escoltaran les seccions “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.