FONT+DE+MISTERIS%3A+Alicorns%2C+Loteria+de+les+%C3%A0nimes+i+ovelles+el%C3%A8ctriques

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Alicorns, Loteria de les ànimes i ovelles elèctriques

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, i ho fa amb diferents protagonistes:

Dissabte 9 de novembre, Chema Font i el seu equip, tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio. Un dels temes principals girarà al voltant del futur. Estam a novembre de 2019 com deia l’obra de Philip K. Dick, els robots somien amb ovelles elèctriques? Quines semblances ens apropen al futur plantejat per l’autor i després dut al cinema amb Blade Runner?

Un altre dels protagonistes de l’edició del programa seran els alicorns. Quins misteris i llegendes estan vinculades amb aquests éssers? Per què els poderosos els varen cercar per tot arreu?

També hi haurà temps per parlar de la coneguda com a Loteria de les Ànimes. Que fou? En què consistia? Qui podia jugar? A quines ànimes fa referència?

A la darrera part del programa, es repassaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.