Dissabte 12 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Altres mètodes de transcomunicació
El programa d’IB3 secentra en la comunicació amb el més enllà

Dissabte 12de maig, Chema Font i el seu equip han preparat una edició on la comunicació amb el més enllà serà la protagonista. És possible establir contacte i diàleg amb aquells que ja no hi són? A més de les conegudes psicofonies, quins suposats mètodes alternatius existeixen?

A més a més, es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) i del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar cada dissabte vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL