FONT DE MISTERIS
Art rupestre i les conclusions del Cas Manises

Dissabte a les 21h

Dissabte 30 de novembre, Chema Font i el seu equip tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio, en una edició reduïda del programa, i ho fan amb un programa amb diferents temes a tractar.

Primer hi haurà temps de prehistòria. És cert que els neandertals varen crear l’art rupestre a la península Ibèrica? Quines evidències hi ha? Hi ha una errada en les cronologies? S’hauria de reescriure la història?

A la segona part del programa, se seguiran comentant les conclusions del conegut com a Cas Manises. Què va passar l’11 de novembre de 1979 a un vol sortit de Palma amb destinació a Tenerife?

A la darrera part del programa, es revisaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció ‘Mons Diversos’.

Podeu seguir aquest programa en directe sintonitzant els dials d’IB3 Ràdio a partir de les 21.30 h: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu escoltar  ‘EnDirecte’ des del web d’ib3.org.

I escoltar els programes ja emesos a FontDeMisteris

Es pot comentar el programa a Facebook cercant ‘Font de Misteris’, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (@fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.