FONT+DE+MISTERIS%3A+Aut%C3%B2mats+i+Quarantenes

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Autòmats i Quarantenes

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna amb l’edició número 311, als micròfons d’IB3 Ràdio el dissabte de 21 a 23h del vespre.

Dissabte 2 de maig, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio. Començaran el programa comentant la història al voltant de Euphonia. Una màquina del segle XIX, que imitava la veu humana. Què hi ha darrere d’aquest fabulós invent? Què fou i què és ‘Euphonia‘?

Finalment, se seguirà, com la setmana anterior, parlant de quarantenes. Es coneixeran altres de les quarantenes patides en el passat a les nostres illes. Quan varen succeir? Quina va ser la seva incidència? Que diuen les antigues cròniques? Tal vegada ens serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio  “A la carta”.