FONT DE MISTERIS
Bruixes i Bruixots

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 346

Dissabte 17 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

El programa anirà fins al 14 d’abril de 1912. Aquell dia, el famós transatlàntic Titanic s’enfonsava, i començava així la seva llegenda. Quina relació té aquell vaixell amb les nostres Illes? És possible que la música s’interpretà per l’orquestra tinguí relació amb una massa desconeguda compositora mallorquina?

Al tema principal del programa es parlarà de bruixes i bruixots a les nostres Illes. Què ens conten les antigues cròniques i llegendes?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.