FONT DE MISTERIS
Bruixes i Bruixots (part II)

Dissabte a les 22.00

Dissabte 24 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

Entre altres coses, es coneixeran diferents formes de conèixer la realitat que ens envolta. És possible escoltar la tela d’una aranya a través de sons o música?

També es comentarà la iniciativa i la inversió de diferents multinacionals per crear un nou “univers” virtual. Què hi ha darrera del projecte?

Al tema principal del programa es parlarà de bruixes i bruixots a les nostres Illes. Què ens conten les antigues llegendes? Quins casos de persecució coneixem? De què eren acusades? Què hi ha al darrera?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.