FONT DE MISTERIS
“Cases d’on surt por”

Dissabte a les 22.00

El programa d’IB3 Ràdio segueix tractant un dels temes més estranys del món dels misteris i les llegendes

Per a dissabte 7 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat una edició que tractarà el tema dels poltergeist dins les anomenades “cases d’on surt por”. On les localitzam? Quan ha succeït? A la segona part del programa, es repassaran l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “xarxes socials”.

Es pot seguir i comentar el programa al Facebook “Font de Misteris”, i al Twitter @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar amb el programa a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com podeu sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.