FONT+DE+MISTERIS%3A+Cient%C3%ADfics+aventurers+i+pand%C3%A8mies+i+quarantenes

Dissabte a les

FONT DE MISTERIS: Científics aventurers i pandèmies i quarantenes

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna amb l’edició número 313, als micròfons d’IB3 Ràdio

Dissabte 6 de juny, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes.

Es començarà recordant l’expedició a la Antàrtida capitanejada per Robert F. Scott a l’any 1910 de la qual aquesta setmana es compleix el 110è aniversari. Com fou aquest viatge? Quin era l’objectiu i com va acabar? Quines curiositats podem trobar? Hi deu haver cap vinculació amb les nostres illes?

Seguidament, com la setmana anterior, es seguirà parlant de quarantenes i pandèmies. Quines s’han patit en el passat a les nostres illes? Quan varen succeir i quina va ser la seva incidència segons les antigues cròniques? Tal vegada ens serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”