FONT DE MISTERIS
De cinema i conspiracions

Dissabte 09 a les 22.00

El programa d’IB3 se centra en el tema de les conspiracions i el cinema

Dissabte 9 de juny, Chema Font i el seu equip han preparat una edició on les conegudes com “conspiracions” i el cinema seran els protagonistes del programa. Existeixen grups de poder secrets que dominarien el món al marge de la ciutadania? És possible una Tercera Guerra Mundial? Per això,tornarem aparlar amb l’escriptor José Aranda, autor del llibre Bohemian Club, ObjetivoTrump. També hi haurà temps per parlar amb Marcos Callejo, director, i JoséTorresma, protagonista de la pel·lícula mallorquinaRetorno.

A més a més, es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran i escoltaran els missatges dels oients a la secció de xarxes socials.

Es pot seguir i comentar el programa al Facebook “Font de Misteris”, i al Twitter @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) i del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar cada dissabte a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.comes pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris