FONT+DE+MISTERIS%3A+El+canvi+d%26apos%3Bhora%2C+Alexei+Leonov+i+la+m%C3%A0gia+de+les+oronetes

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: El canvi d’hora, Alexei Leonov i la màgia de les oronetes

Dissabte 26 d’octubre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb un programa amb diferents protagonistes:

Primer el canvi d’hora. Durant el vespre a les 3 seran les 2, per això el programa es demanarà sobre l’origen d’aquest canvi, i també analitzarà altres canvis de temps al llarg de la història.

També es parlarà d’Alexei Leonov, el primer home que sortí a fer una passejada a l’espai. Qui fou aquest home? Quina és la seva història?

Pel que fa al tema principal del programa es continuarà parlant d’ocells i els misteris, en aquest cas les llegendes que envolten les oronetes.

A la darrera part del programa, es repassaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Per escoltar aquest programa ho podeu fer en diferents mitjans i plataformes:

A les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

En directe des del web d’IB3: Directe

Es pot comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.