FONT DE MISTERIS: El Cas UMMO, Manises, i Gobekli Tepe

Dissabte a les 21h

Dissabte 16 de novembre, Chema Font i el seu equip, tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb un programa amb diferents protagonistes. Un dels temes principals girarà al voltant d’assumptes relacionats amb el que coneixem com a Ufologia.

Primer es tractarà el conegut com a Cas UMMO que a mitjans dels anys 70 va tenir en alerta a un part de la població i aconseguí molta repercussió en els mitjans tradicionals de comunicació. Que va passar? Perquè fou tan important?

També hi haurà temps de parlar d’un altre cas molt important i proper del tema OVNI , el Cas Manises. Aquesta setmana s’han complit 40 anys d’aquest estrany succés que va tenir Mallorca, i les nostres illes, com a unes de les protagonistes. Que va passar? Per què hi ha qui el considera ‘el cas OVNI perfecte’? Quina va ser la versió oficial i la seva repercussió política?

Un altre dels protagonistes de l’edició del programa serà el jaciment de Gobekli Tepe a Turquía que fa poques setmanes ha tornat a ser protagonista per la troballa d’un altre jaciment de la mateixa època. Que tenen en comú? Perquè aquest lloc és tan important per la nostra prehistòria? Un altre cas a on tal vegada s’hauria de reescriure la Història.

A la darrera part del programa, es repassaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

 

A la pàgina web ib3.org es pot sentir el programa EnDirecte. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta” FontDeMisteris