FONT+DE+MISTERIS%3A+El+Mal+Boc%C3%AD

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: El Mal Bocí

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una temporada més, amb l’edició 363

Dissabte 2 d’octubre, a les 21:00, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, amb el tercer programa de la desena temporada.

En aquesta edició, el protagonista principal serà el menjar: en primer lloc es coneixerà un aliment, amb propietats molt sorprenents que es fabricà durant la Guerra Freda. És possible fer una galeta que no caduqués en milers d’anys?

A continuació, es coneixeran els anomenats mal-bocins. Què són? Quines propietats màgiques tenen? Què ens diuen les llegendes?

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.