FONT+DE+MISTERIS%3A+El+Papa+a+Irak%2C+bressol+de+la+nostra+civilitzaci%C3%B3+amb+Ana+Mar%C3%ADa+V%C3%A1zquez+Hoys

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: El Papa a Irak, bressol de la nostra civilització amb Ana María Vázquez Hoys

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 341

Dissabte 13 de març, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

Es començarà el programa parlant amb la doctora en Història Antiga, i professora de la UNED, Ana María Vázquez Hoys sobre la visita, aquesta mateixa setmana, del Papa Francesc a Irak, bressol de la nostra civilització. Què hi ha al darrera? Quina és la seva importància? Perquè és tan important aquell indret per la història i cultura mediterrània?

També es seguirà parlant de la figura del dimoni. Quan i per què ha comparegut? Què ens conten les velles contarelles?

S’escoltaran les seccions habituals de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.