FONT+DE+MISTERIS%3A+El+Ramon+Llull+m%C3%A9s+sorprenent

Dissabte a les 18.00

FONT DE MISTERIS: El Ramon Llull més sorprenent

El programa d’IB3 realitza un programa especial des del Passeig de Sagrera de Palma

Dissabte 3 de març, amb motiu de la Diada de les Illes Balears, Chema Font i el seu equip faran una edició especial des de l’envelat d’IB3 Ràdio al Passeig de Sagrera de Palma, en un horari especial, a les 18h.

En aquest programa es coneixerà la part més desconeguda i fantàstica de Ramon Llull, un home rodejat d’enigmes i fenòmens estranys. Quins misteris i llegendes l’enredolten? Què hi ha de cert darrere el que es diu d’ell?

També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.