FONT DE MISTERIS
Els altres portadors de regals

Dissabte a les 22.00

06/01/2018 22:00

El programa d’IB3 dedica el seu programa a la tradició dels regals nadalencs i als seus portadors

Dissabte 6 de gener, dia dels Reis d’Orient, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què el protagonisme el tenen els ‘visitants’ del Nadal. Quins altres personatges ens visiten aquests dies? Quina tradició hi ha darrere d’aquests éssers fantàstics? Quins sorprenents orígens tenen? Quines llegendes els envolten?

A més a més, a “Mons Diversos” s’exposaran les notícies de la setmana amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades amb les Balears, i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.