FONT DE MISTERIS
Els enigmes de l’Estel Polar

Dissabte a les 22.00h

Dissabte 11 de maig, Chema Font i el seu equip dediquen la seva edició a parlar de l’Estel Polar, que ha guiat els viatgers i navegants durant molts de segles. Un estel que ha servit per a molt més que marcar el nord.

Un estel que, com sol succeir, no sempre és el que sembla i que des de fa mil·lennis ha estat un dels principals del firmament. Quines són les llegendes que tracten d’explicar-ne l’origen? Com ha arribat a ser divinitzat per tantes civilitzacions? Quina vinculació i importància té amb la tradició màgica i misteriosa de les nostres Illes més enllà de la relació amb la mar?

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook si cercam “Font de Misteris”, i a Twitter si escrivim @fontdemisteris i utilitzam l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot sentir els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la plana web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

Font de misteris