FONT+DE+MISTERIS%3A+Els+inicis+de+la+navegaci%C3%B3+i+l%E2%80%99antiguitat+de+l%E2%80%99%C3%A9sser+hum%C3%A0

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Els inicis de la navegació i l’antiguitat de l’ésser humà

El programa de misteris i llegendes d’IB3 Ràdio torna als micròfons amb diferents temes a tractar en la seva edició 298. Per aquest dissabte 22 de febrer ho fan amb els següents temes:

En primer lloc s’abordaran els orígens de la navegació. Noves teories podrien modificar el que es creia. És possible que la humanitat dominés aquest art fa més de 100.000 anys?

A continuació el programa se centrarà en l’origen de l’Homo sapiens. Fa uns dies es va publicar una notícia d’una altra espècie desconeguda a l’Àfrica. Hem de tornar a reescriure la història? S’ha trobat la famosa anella perduda? Heu sentit parlar de teories alternatives a la de l’evolució?

A la darrera part es coneixeran un parell de contarelles i profecies catastròfiques relacionades amb les Illes i els terratrèmols.

‘Font de Misteris’ és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

El programa es pot escoltar en directe des de la web d’ib3.org i també als dials: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7.

Font De Misteris