FONT DE MISTERIS
Emissió del darrer programa de la temporada des del Parlament

Dissabte a les 22h

‘Font de misteris’ emet el programa des del Parlament de les Illes Balears

L’equip del programa Chema Font, Borja Rigo i Sergio Rigo acomiada la setena temporada fent un programa obert al públic.

El pròxim 27 de juliol el programa Font de Misteris acaba la setena temporada del programa des d’un lloc diferent dels estudis de ràdio. Emetrà el seu darrer programa d’aquesta temporada des d’un punt emblemàtic, el  Parlament de les Illes Balears.

Per fer-ho, l’equip de Font de Misteris ha organitzat una ruta que sortirà a les 19 h des de la Plaça Major de Palma i anirà fins al Parlament de les Illes Balears per veure el programa en directe. És una activitat oberta al públic i totalment gratuïta. Per assistir-hi de públic només cal enviar el nom complet i el número de DNI al correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com o al WhatsApp del programa 659 166 952 de les persones interessades.

L’activitat prèvia al programa començarà a les 19 h amb una ruta a peu que sortirà des de la Plaça Major i on s’anirà contant allò que roman més amagat de la ciutat mentre es fa la ruta i s’arriba al punt des d’on es fa el programa. A les 20.30 h s’entrarà a la Sala de les Cariàtides del Parlament i a les 21.00 h començarà el programa en directe. Les històries, misteris i llegendes del Parlament de les Illes Balears seran els temes principals que s’explicaran en aquest. A les 23.00 h finalitzarà l’activitat.

La ruta i el programa en directe està organitzat amb el suport d’IB3 Ràdio, el Parlament de les Illes Balears i Rutas de Palma.

 

Font de misteris