FONT DE MISTERIS
Especial 250 programes

Dissabte a les 22.00h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 arriba a la seva edició número 250 després de sis anys d’emissió i set temporades.

Dissabte 16 de febrer, Chema Font i el seu equip celebren la seva edició número 250 a IB3 Ràdio i ho fan amb un programa especial on es repassarà la seva trajectòria al llarg d’aquestes 7 temporades.

A la darrera part del programa es farà un repàs de l’actualitat a la secció “Mons Diversos” i es llegiran i escoltaran els missatges dels oients a l’espai de xarxes socials.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

Font de misteris