FONT+DE+MISTERIS%3A+Especial+Dia+de+la+R%C3%A0dio

13(02/2021 21.00

FONT DE MISTERIS: Especial Dia de la Ràdio

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 338

Dissabte 13 de febrer, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb un programa especial, dedicat al Dia Mundial de la Ràdio.

Una part del programa la realitzarem des d’una de les discoteques illenques més emblemàtiques i que per les circumstàmcies ara roman tancada. Es viatjarà cap el passat contant llegendes, curiositats i anècdotes d’aquell espai.

A continuació, parlarem amb na Judit Vega, directora de la UNED Illes Balears, de l’arqueologia i el cinema i, com les setmanes anteriors, seguirem parlant de la figura del dimoni. Quan i perquè ha comparegut? Què ens conten les velles contarelles?

També hi haurà temps de comentar algunes notícies d’actualitat relacionades amb la temàtica del programa i per les seccions ‘Llums i Ombres’ així com ‘Contes i rondalles’.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.