FONT+DE+MISTERIS%3A+Especial+La+Nit+de+l%26apos%3BArt

Dissabte a les 22h

FONT DE MISTERIS: Especial La Nit de l’Art

El dissabte 21 de setembre el programa Font de Misteris canvia el seu horari habitual i retarda la seva hora d’emissió una hora. Per això, el programa començarà a les 22.00 h i durarà fins a les 24.00 h. Un programa que es fa especial en el marc de la nit de l’art de Palma.

Aprofitant que és La Nit de l’Art, Chema Font i el seu equip dedicaran el programa els misteris i les llegendes relacionades amb les arts a les Illes Balears. Una manera de relacionar el món dels misteris amb el món artístic.

Quins quadres, escultures i altres mostres artístiques hi ha relacionades amb successos estranys, inexplicables, curiosos o miraculosos? Quan ha succeït? On es troben?

Totes aquestes preguntes es donaran resposta a aquest programa i també es farà la secció ‘Mons Diversos’. Una secció per acabar el programa que serveix per repassar les notícies més destacades relacionades amb el món dels misteris i la temàtica del programa.

Podeu escoltar el programa en directe i sintonitzar ib3 ràdio.

El programa es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52