FONT+DE+MISTERIS%3A+Especial+revetla+de+Sant+Sebasti%C3%A0

Dissabte a les 22.00h

FONT DE MISTERIS: Especial revetla de Sant Sebastià

El programa d’IB3 farà un programa especial des de l’envelat de la plaça del Mercat de Palma

Dissabte 19 de gener, Chema Font i el seu equip, faran un programa especial des de l’envelat de la plaça del Mercat de Palma, amb motiu de la Revetla de Sant Sebastià. Quina és la tradició illenca i per què es va triar aquest sant? Quins misteris, llegendes, història i curiositats l’envolten?

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook si cercam “Font de Misteris”, i a Twitter si cercam @fontdemisteris i empram l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot sentir cada dissabte vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

Es pot sentir el programa “En directe”.

També el podeu tornar a gaudir al servei de ràdio “A la carta”.

Font de misteris