FONT DE MISTERIS
Estranys i maleïts focs

Dissabte a les 22.00h

Dissabte 1 de juny, Chema Font i el seu equip, tornen a dedicar l’edició d’aquesta setmana a parlar de focs que tenen un origen desconegut i desconcertant. Es parlarà de focs que sorgeixen de cop i volta, sense gaire explicació. Flames que es vinculen a divinitats, diables i fins i tot a sants. També focs que poden acabar amb imperis i increïbles maneres d’apagar focs.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

Font de misteris