FONT+DE+MISTERIS%3A+Estrena+de+la+10a+Temporada

Dissabte a les 23.00

FONT DE MISTERIS: Estrena de la 10a Temporada

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una temporada més, amb l’edició 361, i primera de la 10a temporada.

Dissabte 18 de setembre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, una nova temporada, els dissabtes vespre de 21h a 22h. (excepcionalment aquest dissabte de 23:00 a 24:00 hrs)

En aquest primer programa, un dels protagonistes serà Bartomeu Monserrat Adrover, qui la història i la tradició coneixeria com l’ermità Macari. Què hi ha darrera de la seva figura? Què ens conten les antigues cròniques?

També es dedicarà temps a rememorar i retre homenatge a tres figures molt importants dins la història de la ràdio i del doblatge que ens han deixat aquest estiu. Juana Ginzo, Matilde Vilariño i Manuel Lorenzo. Qui eren? Recordarem les seves veus i alguns dels seus personatges

I una temporada més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondaies”

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.