FONT+DE+MISTERIS%3A+Fen%C3%B2mens+Poltergeist

Dissabte a les 22.00

FONT DE MISTERIS: Fenòmens Poltergeist

El programa d’IB3 Ràdio s’endinsa en un dels temes més estranys del món dels misteris i les llegendes

Per al dissabte 1 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què es tractarà el fenomen conegut com “Poltergeist”. En què consisteix? Des de quan se’n té constància històrica? És habitual als nostres dies? Quins casos en coneixem a les Illes Balears? A la segona part del programa es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “xarxes socials”.

Podeu seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris” i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També hi podeu contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com podeu seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.