FONT+DE+MISTERIS%3A+Hist%C3%B2ries+de+campanes

Dissabte a les 22.00

FONT DE MISTERIS: Històries de campanes

El programa d’IB3 Ràdio parlarà en el seu programa 180 sobre els misteris relacionats amb les campanes de les nostres Illes.

Per dissabte 3 de juny, Chema Font i el seu equip han preparat una edició en què les campanes de les nostres Illes són les protagonistes. Quines particularitats i curiositats històriques i també quins misteris i llegendes se’ls atribueixen? Quines inquietants històries hi ha al darrere? A la segona part del programa es repassarà l’actualitat de la setmana a Mons Diversos i es llegiran els missatges dels oients a la secció de “xarxes socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya, amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, a la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.