FONT DE MISTERIS
Històries de la Sang

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 302 del programa

Dissabte 21 de març, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

A la primera part del programa, viatjarem enrere en el temps, fins a la prehistòria, per conèixer noves opinions sobre la possibilitat que neandertals i “homes moderns” en realitat són de la mateixa espècie. És això possible? Quines proves hi ha?

A continuació es parlarà del projecte SETI. En què consisteix aquest projecte? Quines són les darreres novetats? Quan fa que funciona aquest suposat mecanisme per trobar “vida extraterrestre” a l’espai?

El programa continuarà aprofundint en temes al voltant de la sang i els seus miracles. De quina manera ha estat protagonista al nostre llegendari? Quines històries i curiositats com la liqüefacció i d’altres hi trobem?

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

El programa es pot seguir ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org i també als dials habituals d’IB3 Ràdio Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7.

Font de Misteris