FONT DE MISTERIS
Històries del vent

Dissabte a les 22

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna a dedicar la seva edició a conèixer algunes històries i curiositats sobre el vent

Dissabte 4 de maig, Chema Font i el seu equip tornen a dedicar el seu programa, una setmana més, a parlar del vent, per conèixer algunes de les històries i curiositats més impactants. De bruixeria i judicis per intentar dominar el vent, o de sistemes per tractar de controlar-lo. Sabíeu que es creia que amb el vent es confonien els éssers malignes? Un grapat d’històries  misteris i llegendes estan relacionats amb el vent.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 hores.