FONT DE MISTERIS
Humanoides d’altres mons

Dissabte a les 22h

El programa de misteris i llegendes d’IB3  se centrarà en les suposades visites d’éssers d’altres mons a la Terra

Dissabte 6 de juliol,Chema Font i el seu equip dedicaran la seva edició a parlar de tot allò que envolta les suposades visites d’éssers d’altres mons a la Terra. Quins casos coneixem? Quan s’han produït? Tenim casos documentats a les Illes Balears?

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa ‘Font de Misteris’ va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

Cada dissabte, a les 22h, a IB3 Ràdio

Font de misteris