FONT DE MISTERIS
Humanoides d’altres mons (Tercera part)

Dissabte a les 22h

Dissabte 20 de juliol, Chema Font i el seu equip, continuen dedicant la seva edició a parlar de tot allò que envolta les suposades visites d’éssers d’altres mons a la Terra. Quins casos coneixem? Quan s’han produït? Quin estrany fenomen hi pot haver darrere?

 

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook si se cerca “Font de Misteris”, i a Twitter per mitjà de @fontdemisteris i l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

 

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot sentir els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

 

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la plana web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.