FONT DE MISTERIS
 La cova de Son Caulelles, els moais de l’illa de Pasqua i la loteria a ca nostra

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes per tractar en la seva edició número 289.

Dissabte 21 de desembre, Chema Font i el seu equip tornen als micròfons d’IB3 Ràdio a partir de les 21 hores. Ho fan amb un programa en què es tractaran diferents temes:

Primer, el programa anirà fins a l’illa de Pasqua per conèixer les darreres novetats sobre l’origen d’aquestes figures que “habiten” aquells indrets. Quins són els misteris i llegendes que envolten els moais? Quin significat tenen? Per a què servien?

A continuació, es visitarà la cova pretalaiòtica de Son Caulelles, en el municipi de Marratxí, per conèixer la seva història, però també els seus ‘fenòmens estranys’.

En la segona part del programa, hi haurà temps per parlar sobre la loteria i els seus orígens a les nostres Illes. Quan es va produir? A més a més, s’explicaran algunes anècdotes i supersticions per al 22 de desembre, dia que se celebra la Grossa de Nadal.

A la darrera part del programa, es repassaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

“Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21 hores.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe” . També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.