FONT DE MISTERIS
La lluna de sang

Dissabte a les 22.00

13/01/2018 22:00

El programa d’IB3 tractarà el tema de la lluna de sang

Dissabte 13 de gener, Chema Font i el seu equip se centren en els misteris i enigmes al voltant del fenomen conegut com “Superlluna Blava de Sang”, que tindrà lloc aquest mateix mes de gener 2018. Es relaciona amb senyals profètics que duen desgràcies i calamitats. Qui hi ha darrere això? D’on surt aqueixa creença? Hi ha motiu per témer els propers esdeveniments?

A més a més, s’exposaran les notícies de la setmana relacionades amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades a les Balears a “Mons Diversos”. I es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.